Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Nema saradnje sa filijalama UDBE i lažnim Evropejcima - | K-013 Portal

Jeremić: Nema saradnje sa filijalama UDBE i lažnim Evropejcima

vuk jeremic, narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić pozvao je danas gradjane Kosjerića i Zaječara da bojkotuju lokalne izbore zakazane za 28. mart, "jer oni neće biti fer i slobodni", a stranke koje će učestvovati na tim izborima nazvao je "malignim elementima političkog života u Srbiji", saopšteno je iz te stranke.

"Narodna stranka dala je reč gradjanima da neće pružati legitimitet izbornim procesima dok se ne steknu uslovi za održavanje fer i poštenih izbora na svim nivoima. Zato bojkotujemo lokalne izbore u Kosjeriću i Zaječaru", rekao je Jeremić u razgovoru sa gradjanima Kosjerića.

Jeremić je naveo da su stranke koje pristaju da "glume u pozorištu režima" u kojem se predstavlja da postoje "nekakva demokratija i institucije" nisu ništa manje štetne po interese gradjana od stranaka vlasti.

"To se kao na dlanu vidi ovde u Kosjeriću, gde deluje lažna opozicija na primer, POKS i DSS… To su obične filijale Udbe koje glume patriotizam. Drugi režimski sateliti glume da su Evropejci, poput Pokreta slobodnih gradjana, bivših šabačkih vlasti i Čedomira Jovanovića", rekao je Jeremić.

On je naveo da "oni koji su učestovali na izborima 21. juna prošle godine i oni koji učestvuju na izborima u Kosjeriću i Zaječaru nisu opozicija".

"Oni su maligni elementi političkog života u Srbiji i Narodna stranka sa njima nema nameru da saradjuje", kazao je Jeremić.

Jeremić je istakao da je Narodna stranka pružila ruku svima koji istinski žele političke promene u Srbiji i da je ta ruka i dalje pružena, ali su je, nažalost, neki odbili.

"Idemo dalje. Svako ko želi da Srbija bude demokratska zemlja dobrodošao je da bude partner Narodne stranke pod uslovom da ne pravi bilo kakav pakt sa režimom, na lokalnom ili državnom nivou", rekao je Jeremić.

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić je rekao da bi gradjani Kosjerića trebalo da znaju da će, bez obzira za koga su glasali na izborima 28. marta, predsednik opštine biti onaj za koga se odluči centrala Srpske napredne stranke (SNS).

"Pozivam gradjane Kosjerića da se odupru vlasti i tako što neće izaći na izbore i da pokažu dostojanstvo i kako nisu spremni da ih vlast gazi i ponižava", rekao je Aleksić.

Aleksić je naveo da gradjani Kosjerića govore da je kamenolom, koji je jedan od najvećih problema opštine, možda u vezi sa biznismenom Zvonkom Veselinovićem, bliskom vlastima i SNS, a da možda i brat direktora policije Vladimira Rebića sa svojim kamionima ima veze sa tim kamenolomom.

"Vlast pljačka Srbiju i gradjane, ne pridržavaju se zakona i nećemo da igramo po njihovim pravilima. Narod mora da se pita, a na ovim izborima narod se neće pitati ništa i zato moramo da ih bojkotujemo", zaključio je Aleksić.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Turnir FC 24 EA 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city