Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Jeremić: Vučić bi želeo da bude srpski Putin, a zapravo je Jeljcin - | K-013 Portal

Jeremić: Vučić bi želeo da bude srpski Putin, a zapravo je Jeljcin

vuk jeremic, narodna stranka

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da je Aleksandar Vučić „srpski Boris Jeljcin, a ne srpski Vladimir Putin“, komentarišući navode o formiranju buduće političke organizacije „Srpski blok“ na čijem čelu bi bio predsednik Srbije.

„Taj blok bi trebalo da zameni SNS i proširi dijapazon delovanja režima. Vučićeva želja je da liči na Putina, koji je veoma popularan u Srbiji. Putin ima Jedinstvenu Rusiju i ideja je da ‘Srpski blok’ liči na nju“, rekao je Jeremić televiziji Nova S, saopštila je danas Narodna stranka.

„Ali Vučić nije srpski Putin – on je srpski Boris Jeljcin, i kada je reč o rasturanju državnih preduzeća, kao što su EPS i Telekom, i kada je reč o kriminalizaciji društva, i kada je reč o predavanju ekonomije u ruke stranih firmi i novopečenih tajkuna, i kada je reč o predaji nacionalnih interesa. Nakon onog višesatnog prenosa sa sajma vina na nacionalnoj televiziji, može se reći i kada je reč o alkoholizmu“, dodao je Jeremić.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.