Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Lazović: Građani pokazuju nepokolebljivu veru da se ispune zahtevi - | K-013 Portal

Lazović: Građani pokazuju nepokolebljivu veru da se ispune zahtevi

radomir lazovic, srbija protiv nasilja

Predstavnik pokreta Ne davimo Beograd Radomir Lazović izjavio je danas na šestom protestu "Srbija protiv nasilja" da građani pokazuju "nepokolebljivu veru" da se ispune zahtevi okupljanja.

Lazović je agenciji Beta rekao da će i na večerašnjem protestu okupljeni pokazati koliko je važno da se država okrene od nasilja i da se ulaže u budućnost.

Prema njegovim rečima, Srbiji treba više prosvetnih radnika, pedagoga i psihologa.

"To je ono što mi želimo, a ne nasilje s televizija Pink i Hepi", rekao je Lazović i ponovio da do ispunjenja zahteva protesta nema razgovora sa vlastima.

Protest još uvek zvanično nije počeo sa obraćanjima, a okupljeni i dalje pristižu iz pravca Bulevara kralja Aleksandra, koji je, kako javlja reporter agencije Beta, blokiran do Tašmajdana.

Saobraćaj ispred Skupštine Srbije je blokiran, a zatvoren je i deo Takovske ulice ispred Glavne pošte, kao i deo ulice Kralja Milana ka raskrsnici sa ulicom Kralja Milutina.

Među brojnim transparentima kojima se poziva na ispunjenje zahteva protesta, pojavila su se i četiri transparenta koji prikazuju predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerku Anu Brnabić, vlasnika Pinka Željka Mitrovića i predsednicu Saveta Regulatornog tela za elektronske medije Oliveru Zekić u prugastim odelima.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.