Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Milivojević (DS): Doći na protest Srbija protiv nasilja postalo pitanje građanske kulture - | K-013 Portal

Milivojević (DS): Doći na protest Srbija protiv nasilja postalo pitanje građanske kulture

srdjan milivojevic, ds, demokratska stranka, srbija protiv nasilja, protest, srbija

Poslanik Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević ocenio je danas, na protestu "Srbija protiv nasilja" da je doći na to okupljanje postalo pitanje građanske kulture i javnog morala.

Milivojević je na šestom po redu protestu "Srbija protiv nasilja" rekao agenciji Beta da neće biti odustajanja od zahteva da se ispune zahtevi protesta.

"Imamo jaku rešenost i odlučnost da se svi zahtevi koji su izneti ispune, i nemamo nikakvu nameru da oko njih sa bilo kim pregovaramo", rekao je Milivojević.

Ocenio je i da predstavnici vlasti kroz javne nastupe vredjaju "logiku i zdrav razum okupljenih" na protestu.

"Sada je izostalo vređanje učesnika protesta, ali se vređaju drugi ljudi koji se tu pojavljuju", rekao je Milivojević.

Deo stranaka opozicije među kojima je i DS, iznelo je zahteve prilikom organizacije prvog protesta "Srbija protiv nasilja", a povodom dva masovna ubistva u kojima je početkom maja u Beogradu i okolini Mladenovca ubijeno 18 ljudi, u kojima se traži oduzimanje nacionalnih frekvencija televizijama Pink i Hepi, zbog kako su naveli promovisanja nasilja.

Među zahtevima su i smena ministra unutrašnjih poslova Bratislava Gašića i direktora BIA Aleksandra Vulina.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.