Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NADA: Potrebna vlast koja će voditi drugačiju agrarnu politiku i strategiju razvoja privrede - | K-013 Portal

NADA: Potrebna vlast koja će voditi drugačiju agrarnu politiku i strategiju razvoja privrede

koalicija nada, agrarna politika, izbori 2023

Koalicija NADA ocenila je danas, povodom protesta poljoprivrednika u Srbiji, da je potrebna vlast koja će voditi drugačiju agrarnu politiku i imati jasnu strategiju za razvoj poljoprivrede.

„Poljoprivrednici opravdano traže od Vlade Srbije ispunjenje obećanog iz maja meseca, kada su obustavili svoj protest. Na ovakav potez naterala ih je muka, jer se njihove nedaće gomilaju godinama zbog loše politike vlasti prema agraru“, naveo je u saopštenju poslanik koalicije NADA Zoran Sandić.

Iz koalicije NADA, koju čine Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije, su ocenili da poljoprivreda treba da bude strateška grana privrede u zemlji i da novca iz budžeta za njen razvoj i napredak mora biti, po cenu nacionalnog stadiona.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.