Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka: Neslaganje sa SSP oko principijelnih, a ne tehničkih stvari - | K-013 Portal

Narodna stranka: Neslaganje sa SSP oko principijelnih, a ne tehničkih stvari

narodna stranka, stranka slobode i pravde, vuk jeremic, dragan djilas

Funkcionerka Narodne stranke Marina Lipovac Tanasković izjavila je danas da će ta partija osnovati odborničku grupu u Skupštini Beograda zbog neslaganja sa Strankom slobode i pravde (SSP), sa kojom je do skora imala zajednički odbornički klub, oko principa poput onih da "nema otimanja odbornika ili podrivanja partnerskih organizacija".

Ona je kazala da za SSP nisu bili prihvatljivi ni zahtevi Narodne stranke da "nema rušenja odbora ni zloupotrebe medijskog prostora".

Navodeći da se "otimanje" odbornika dešavalo još dok je postojao Savez za Srbiju, upitala je da li u Stranci slobode i pravde ima bivših visokih funkcionera Narodne stranke.

"Ako ulazimo u nove partnerske odnose toga ne sme da bude. Zato će Narodna stranka nastupiti sama u Skupštini Beograda“, rekla je odbornica za televiziju N1 a prenela Narodna stranka.

Dodala je da će novoformirana odbornička grupa nastaviti da bojkotuje rad Skupštine grada.

Govoreći o daljoj saradnji Narodne stranke sa ostalim opozicionim partijama, Lipovac Tanasković je navela da će Narodna stranka saradjivati "isključivo sa strankama koje su bojkotovale lažne izbore održane 21. juna".

"Narodna stranka će nastaviti da ukazuje na loše poteze gradske vlasti i da predlaže rešenja za aktuelne probleme poput pandemije virusa korona, Čukaričkog rukavca i drugo", navela je Marina Lipovac Tanasković.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.