Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Narodna stranka Pančevo predlaže Kriznom štabu: Iskoristite pokretne tezge - | K-013 Portal

Narodna stranka Pančevo predlaže Kriznom štabu: Iskoristite pokretne tezgeNarodna stranka Pančevo poziva gradski krizni štab da izađe iz sopstvene senke i pokaže da ne pretstavlja samo mrtvo slovo na papiru.

- Ugledajte se na hrvatski grad Pulu koji je pomogao svojim pijačarima postavljanjem mobilnih tezgi. U našem gradu Turistička organizacija Pančeva raspolaže mobilnim drvenim tezgama.

Rasporedite ih po celom parku, napravite odgovarajuće rastojanje između tezgi i propišite da na svakoj tezgi može stajati jedan prodavac. Tako će se ispoštovati sve propisane mere, a ljudima koji su ranije prodavali na pijaci biće omogućeno da i dalje prodaju svoje proizvode.

Suluda odluka o zatvaranju pijaca ovim konstruktivnim predlogom bila bi ublažena. Pančevo ima kapaciteta da podrži svoje poljoprivrednike i male prodavce. Probudite se članovi kriznog štaba!, navodi se u saopštenju poslatom K-013 nezavisnom portalu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.