Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website NEMOJ TEBRA, U REDU JE... Vulin: Ne moram da budem ministar, baviću se novinarstvom - | K-013 Portal

NEMOJ TEBRA, U REDU JE... Vulin: Ne moram da budem ministar, baviću se novinarstvom

Aleksandar Vulin, Vulin

Predsednik Srbije je pod velikim pritiskom svoje partije i koalicionih partnera u formiranju nove vlade, kaže predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodaje da stranka koju on vodi ne traži ni jedno ministarsko mesto i da on ne očekuje da bude u novoj vladi.

"Predsednik neka namiri SNS, koja je dobila najviše glasova, pa ostale koalicione partnere, a Pokret socijalista ne mora da ima nijednog ministra u vladi. Ja ne moram da budem ministar u vladi, nema potrebe, menjaju se vremena, menja se politika, dolaze drugi ljudi i spoljnopolitički prioriteti", rekao je Vulin.On je naglasio da se zahvaljujući poverenju predsednika "borio za Kosovo i Metohiju, pravio Zakon o radu, čuvao Srbiju od migrantske krize, bio ministar odbrane".

"Ministar odbrane, to je najviši stepen koji možete da dobijete u politici. Posle toga ne moram da budem ništa, nikada više da se bavim politikom", rekao je on i dodao da će se baviti pisanjem, novinarstvom.

Vulin je naveo da narod očekuje promenu te da, što se njega tiče, promene mogu da počnu od njega.

Kako kaže, Pokret socijalista ima tri poslanika u Skupštini Srbije, biće deo vladajuće koalicije i uvek će glasati za sve predloge SNS.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.