Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Probijen rok za završetak međustranačkog dijaloga - | K-013 Portal

Obradović: Probijen rok za završetak međustranačkog dijaloga

bosko obradovic, dveri, medjustranacki dijalog

Predsednik pokreta Dveri Boško Obradović rekao je da je danas tačno šest meseci do predsedničkih, parlamentarnih i lokalnih izbora u Srbiji, čime je probijen rok za završetak medjustranačkog dijaloga o poboljšanju izbornih uslova.

Kako je Obradović rekao za portal Direktno.rs, time je odložen početak primene "najvažnijeg uslova za slobodne i poštene izbore", odnosno otvaranje medija "za glas opozicije i kritičko mišljenje" najmanje šest meseci pre izbora.

On je ocenio da su budući koraci opozicije ili izlazak na izbore i "zajedničko suprotstavljanje vlastima u pokušaju nove izborne kradje", ili novi zajednički izlazak na ulicu.

"Mislim da gradjanima Srbije dugujemo brz odgovor na ovu dilemu jer je vreme iscurelo i više ga nema za gubljenje. Izadjimo i iskreno recimo da idemo na izbore ili izadjimo i pozovimo na proteste protiv svih nepočinstava ove vlasti", naveo je Obradović.

Izbori na svim nivoima u Srbiji najavljeni su za 3. april 2022. godine.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.