Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: Skupštinski saziv podseća na reviju govora mržnje protiv svakoga ko misli drugačije - | K-013 Portal
bosko obradovic, obradovic, dveri

Obradović: Skupštinski saziv podseća na reviju govora mržnje protiv svakoga ko misli drugačijePredsednik Dveri Boško Obradović ocenio je danas da novi skupštinski saziv podseća na reviju govora mržnje protiv svakoga ko drugačije misli od aktuelne vlasti i da je sramotno u šta se pretvorio najviši zakonodavni dom i najvažnija institucija.

"Pošto tamo nema opozicije, sada su na dnevni red skupštinskih obračuna došli svi ljudi koji drugačije misle od aktuelne vlasti", rekao je Obradović na konferenciji za novinare ispred Skupštine Srbije.

Obradović je dodao da je taj skupštinski saziv lažan i nelegitiman i da je jedino rešenje da se Skupština raspusti i da se raspišu vanredni izbori na svim nivoima, koji moraju biti slobodni i pošteni, a da je za ostvarivanje tog cilja neophodno da što pre počne dijalog vlasti i opozicije.

Ocenio je da odgovornost za govor mržnje u Skupštini snosi Ivica Dačić kao "predsednik lažne Skupštine", kao i da je on odgovoran što još nije počeo dijalog vlasti i opozicije.

"Ne postoji drugi način da se reši ova politička kriza u kojoj se nalazimo", istakao je Obradović.

On je uoči rasprave o budžetu pitao koliko će ove godine novca poreskih obveznika biti dato stranim kompanijama u vreme ekonomske krize, kada je domaća privreda u problemima.

Obradović je predstavio novu akciju Dveri "Budimo solidarni - kupujmo domaće" i pozvao građane da kupuju domaće proizvode u supermarketima, ali i u malim radnjama i direktno od seljaka na pijaci, da podrže zanatlije i ostale domaće privrednike.

(FoNet)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.