Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: SzS deli besplatno "Jedine prave novine" - | K-013 Portal

Obradović: SzS deli besplatno "Jedine prave novine"

bojkot, Aleksandar Vučić, Boško Obradović, Obradović, politika, izbori 2020, vesti, najnovije vesti

Predsednik Dveri Boško Obradović i još troje poslanika tog pokreta delili su danas u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu list sa nazivom "Jedine prave novine".

Obradović ističe da će Dveri, ali i drugi članovi Saveza za Srbiju svakodnevno deliti taj list građanima širom Srbije, jer je u tim novinama, kako kaže, "jedina prava istina" o temama kao što su - šta se dešavalo za vreme pandemije korona virusa, šta je vlast radila i - zašto bojkot .

Mediji su, kaže Obradović, uglavnom cenzurisani.

Autori tekstova u "Jedinim pravim novinama", koje ovih dana dele i druge stranke Saveza za Srbiju, nisu potpisani.

Na prvim stranama je tekst o epidemiji korona virusa sa naslovom "Svi naši strahovi" i nadnaslovom "Hronologija ludila za vreme epidemije i vanrednog stanja", sledi tekst "Zašto bojkot" u kojem su, navodno, građani davali odgovore zašto ne treba da se izađe na izbore, ali, osim najave da je to reč građana, njihovih imena, prezimena i fotografija nema.

U novinama ima i izjava javnih ličnosti koji su pozitivno govorile o bojkotu.

Tako je citirana i Vesna Pešić, mada je ona u međuvremenu potpisala listu Pokreta slobodnih građana i podržala njihovo učešće na izborima 21. juna.

Novine se dele besplatno, nema objašnjenja ko je finansirao izdanje, a u impresumu je, kao neka "fora", navedeno da je glavni i odgovorni urednik Aleksandar Vučić, te da je tiraž pet miliona.

(Tanjug)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.