Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Obradović: U "Krušiku" ne znaju šta će sa mnom - | K-013 Portal

Obradović: U "Krušiku" ne znaju šta će sa mnom

Obradović: U "Krušiku" ne znaju šta će sa mnom

Uzbunjivač iz "Krušika" Aleksandar Obradović, kojem je još pre mesec dana ukinut pritvor, rekao je za list "Danas" da još nema nikakvu informaciju o svom radnom statusu u valjevskoj vojnoj fabrici.

"Pritvor mi je ukinut 18. decembra i bilo je dovoljno vremena da nadležni u fabrici smisle šta će sa mnom. Doduše, zbog štrajka radnika JP 'Pošta', odluka suda o ukidanju pritvora stigla mi je 27. decembra i istog dana sam je dostavio 'Krušiku'", rekao je Obradović.

Prema njegovim rečima, prvi radni dan u ovoj godini u "Krušiku" bio je 13. januar i svakodnevno očekuje poštara ili neku informaciju kakva će da bude odluka o njegovom radnom statusu."Jedino što s tim u vezi čujem jeste da rukovodstvo ne zna šta će sa mnom", rekao je Obradović.

Aleksandar Obradović uhapšen je 18. septembra prošle godine na svom radnom mestu u "Krušiku" nakon što je javnosti ukazao na sumnjive poslove u trgovini "Krušikovim" proizvodima, u kojima su, kako je navodio, učestvovale i učestvuju vodeće privatne kompanije bliske državnom vrhu, među kojima i firma GIM, koja se dovodi u vezu sa Brankom Stefanovićem, ocem ministra policije Nebojše Stefanovića.

(FoNet)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.