Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Osnovan Inicijativni odbor SSP u Opovu - | K-013 Portal

Osnovan Inicijativni odbor SSP u Opovu

SSP, stranka slobode i pravde, opovo

U Opovu je večeras osnovan Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde, a za predsednika je izabran Vladimir Nikolić, saopšteno je iz te stranke.

„Zahvaljujem se članovima stranke na ukazanom poverenju. Velika je odgovornost i obaveza održavati dato poverenje i čast mi je boriti se za slobodu i pravdu ne samo za članove SSP-a, već i sve građane Srbije i naravno moje sugrađane, komšije i prijatelje“, naveo je Nikolić.

Zamenik predsednik SSP Borko Stefanović izjavio je da i „u Banatu uvoze prljave tehnologije iz Kine, gde radnici treba da rade za male plate, ili prodaju srpsku zemlju, tobože, arapskim investitorima“.

„Isto rade sa američkim fondovima koji ne donose investicije, nego kredite na koje se plaća i kamata. Vučić u bescenje rasprodaje Srbiju da bi produžio svoj politički vek i kupio još malo vremena da on i njegova „ekipa“ nastave pljačku koju su započeli još pre nekoliko godina. Nećemo im to dozvoliti ! Još pre godinu dana predstavili smo plan kako srušiti Vučića. Prvim korakom smo ogolili njegovu diktaturu. Drugi korak, odnosno sporazum pod okriljem Evropske unije , treba da garantuje fer i poštene izbore, na način i po modelu koji je već primenjen u Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori. I treći korak Stranka slobode i pravde čini svaki dan , a to je jačanje naše organizacije koja je u rekordnom roku okupila sve one ljude koji žele promene i slobodnu i pristojnu Srbiju“, poručio je Stefanović.

(Danas)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.