Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Palma tužio sina predsednice SSP u Jagodini - | K-013 Portal

Palma tužio sina predsednice SSP u Jagodini

dragan markovic palma, pedofilija u jagodini, katarina jokic, ssp, stranka slobode i pravde

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma saopštio je da je tužio sina predsednice Stranke slobode i pravde (SSP) u Jagodini Katarine Jokić, zbog lažnog prijavljivanja obijanja stana.

Marković je u pisanoj izjavi naveo da je sin predsednice SSP u Jagodini 1. maja prijavio obijanje stana, ali je policija utvrdila da ne postoje tragovi obijanja, kao i da ništa iz stana nije ukradeno."Katarina Jokić i Marinika Tepić su odmah na svoje društvene mreže i u medije plasirale vest kako se vrši pritisak na članove Đilasove stranke u Jagodini, kako je odbijen stan Katarine Jokić. Niti je bilo odbijanja stana, niti je stan Katarine Jokić, već njene majke", izjavio je Marković.

Prema njegovim rečima, ovo je samo stara "uobičajena navika" Marinike Tepić da u javnost "plasira svoje laži".

"Marinika Tepić je prvo slagala na skandaloznoj konferenciji za štampu da je njen lažni svedok insajder 'radio za Markovića' u njegovom hotelu. Niti je radio za Palmu, niti je pomenuti hotel Palmin, a ispostavilo se da je lažni svedok funkcioner Đilasove stranke i kriminalac koji je više puta hapšen i osuđivan", naveo je Marković.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.