Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Palma tužio zaštićenog svedoka, najavio tužbe protiv Tepić i Rašković Ivić - | K-013 Portal

Palma tužio zaštićenog svedoka, najavio tužbe protiv Tepić i Rašković Ivić

dragan markovic palma, pedofilija u jagodini

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma izjavio je danas da je Tužilaštvu za visokotehnološki kriminal u Beogradu podneo krivičnu prijavu protiv „zaštićenog svedoka“, koji je protiv njega izneo optužbe za podvodjenje devojaka i maloletnica.

Marković, koji je i predsednik Skupštine grada Jagodine, za televiziju Pink izjavio je da će krivične prijave podneti sutra i protiv funkcionerki Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić i Narodne stranke Sande Rašković Ivić „zbog laži“ o njemu, i tvrdnji da su na žurkama koje je organizvao za poslovne i političke saradnike podvodjene devojke i maloletnice.

Marković je rekao da je zaštićeni svedok, koji je preko video snimka na konferenciji za novinare SSP 19. aprila prvi put govorio o optužbama za podvodjenje u Jagodini, rekao da je radio kod njega u hotelu „Alfa“ u Končarevu.

„Nije taj hotel moj, niti je radio kod mene“, rekao je Marković.

On je rekao da će protiv Marinike Tepić podneti krivičnu prijavu zato što je rekla da je „davao svakoj dami koja je zaposlena u lokalnoj samoupravi i javnim preduzećima (u Jagodini) broj telefona, pa ako se neka dobro druži, dobije posao“.

Protiv Sande Rašković Ivić, kako je rekao, podneće krivičnu prijavu zbog tvrdnje da joj je, u vreme kada je bila ambasador u Italiji, prilikom posete delegacije privrednika iz te zemlje Jagodini jedan investitor rekao da je „gledao kako igraju devojke bez donjeg veša i da je odbio kada ga je u sobi čekala gola devojka“.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić je u aprilu, nakon izjave u jagodinskoj policiji povodom saznanja za podvodjenje žena i maloletnica na „bunga-bunga žurkama“ Dragana Markovića, rekla da o tome može da svedoči najmanje sedam svedoka, za koje je zatražila zaštitu identiteta.

Tepić je tražila zaštitu za svedoke da se na njih ne bi vršio pritisak, ali je Marković medijima nakon toga rekao da će on „svakako saznati“ identitete svedoka, i ako budu zaštićeni.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.