Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Parović: Vučić da smanji broj gostovanja na TV i tako doprinese uštedi struje - | K-013 Portal

Parović: Vučić da smanji broj gostovanja na TV i tako doprinese uštedi struje

aleksandar vucic, stednja struje, miroslav parovic

Predsednik Narodog slobodarskog pokreta Miroslav Parović predložio je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da smanji broj gostovanja na raznim televizijama, a pogotovo broj vanrednih istorijskih obraćanja naciji i tako doprinese uštedi struje.

"Samo sat vremena dnevno bez Vučića na televiziji uštedelo bi Srbiji oko 100 MWh električne energije, a čak tri GWh mesečno. Prevedeno u novac, a po prosečnoj berzanskoj ceni struje u prethodnom periodu, to bi bila ušteda od preko dva miliona evra mesečno i bezmalo 25 miliona evra na godišnjem nivou“, naveo je Parović i dodao da bi tako ušteđen novac mogao da se uloži za pomoć najsiromašnijima da pregrme zimu.

„Znam da je za Vučića ovo velika žrtva, ali nadam se da će smoći snage da i to uradi za građane Srbije“, rekao je Parović i ocenio da će Vučiću, kada bude gostovao na televizijama sat vremena dnevno manje, ostati više vremena da razmisli kako su njegovi kadrovi uspeli da unište elektroenergetski sistem.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.