Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Paunović: U Srbiji prolazi predizborni program od 2.000 din - | K-013 Portal

Paunović: U Srbiji prolazi predizborni program od 2.000 din

Saša Paunović, izbori, politika

Mi u ovom trenutku živimo u zemlji u kojoj je moguće ponuditi predizborni program koji se sastoji od 2.000 dinara i to postaje neka vrsta prihvatljivog političkog angažmana, rekao je gradonačelnik Paraćina Saša Paunović.

“Građanin izađe i glasa za taj izborni program od 2.000 dinara, odmah mu se ispuni predizborno obećanje i on je završio sa politikom za četiri godine”, rekao je Paunović u emisiji “Presing” na N1.

Prema njegovim rečima, postoji takav stav građana da je to neka vrsta prihvatljivog političkog angažmana, što je zaista tragično za ovu zemlju.

“Ti građani zaista izlaze i glasaju na taj način”, rekao je Paunović, govoreći o okolnostima koje su se dešavale na nedavno održanim izborima.

Na konstataciju da je to krivično delo, on se složio sa tim da to neko treba da prijavi i procesuira, ali da u ovoj zemlji to “postaje praktično norma političkog ponašanja”.

“Za sve druge je to nemoguće i krivično delo ali izgleda da je moguće u nekom delu političke javnosti da se to sve radi”, istakao je Paunović.

On je u Paraćinu kao jednu od neregularnosti tek završenih izbora naveo i da su građani morali da se imenom i prezimenom jave kontrolorima na biračkom mestu kako bi na taj način bili evidentirani da su glasali.

“Neki su za to dobili novac, neki obećanja, ali to je njihov izbor”, rekao je Paunović.

(Nova.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.