Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Podneta prekršajna prijava protiv Aleksandra Vučića zbog nenošenja maske - | K-013 Portal
Narodna stranka, prijava protiv aleksandra vučića, nenošenje maske

Podneta prekršajna prijava protiv Aleksandra Vučića zbog nenošenja maskePrekršajnu prijavu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića zbog kršenja epidemioloških mera, podnela je danas omladinska organizacija Narodne stranke i poslala obaveštenje Ministarstvu unutrašnjih poslova o počinjenom prekršaju.

Omladinci Narodne stranke su naveli da je Vučić, kao novopečeni student Visoke sportske škole u Beogradu, na svečanom prijemu brucoša u petak bio bez maske, čime je „doveo u neposrednu opasnost sve prisutne u prostoriji“ i prekršio mere koje su doneli Republički krizni štab i Vlada Srbije u borbi protiv korona virusa.

„Naročito je problematično što se na slikama koje je lično on (Vučić) postavio, vidi da je on jedini bez maske, kao i da njegova asistentkinja Suzana Vasiljević koja nije studentkinja te škole, nepropisno nosi masku“, piše u saopštenju Omladine Narodne stranke.

„U momentu kada se najavljuje novi talas epidemije i zaoštravanje mera, a epidemiolozi nas upozoravaju na opasnost, takvo ponašanje jedne osobe u prostoriji od 30 ljudi je potpuno neodgovorno“, rekao je član te organizacije, Petar Mitov.

Mitov je pozvao vlasti da po hitnom postupku „procesuiraju brucoša i delinkventa Vučića“.

Uz to je Mitov „čestitao brucošu Vučiću“ otpočinjanje studija i poželeo mu da se „drži dalje od huligana koji uništavaju sport“.

(Beta)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.