Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ponoš: Izbori će biti verovatno na proleće, Vučić ne sme na neke izbore jer će ih izgubiti - | K-013 Portal

Ponoš: Izbori će biti verovatno na proleće, Vučić ne sme na neke izbore jer će ih izgubiti

zdravko ponos, srbija centar, srce

Predsednik pokreta Srbija Centar (Srce) Zdravko Ponoš izjavio je danas da će se izbori u Srbiji održati najverovatnije na proleće.

Ponoš je ocenio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „na neke izbore ne sme, jer će ih izgubiti, a na neke ne sme zato što nije završio implementaciju sporazuma na koji je pristao u vezi sa Kosovom“.

On je na televiziji N1 dodao da su Vučiću republički izbori potrebni da bi pokrio izbore na kojima će loše proći, a da će „loše proći ako bude beogradskih izbora i da će loše proći ako bude lokalnih“.

Ponoš je kazao da je njegov predlog da se opozicija dogovori u najširem mogućem formatu, da zanemari svoje razlike i kaže „ajmo svi na izbore“, ali da bi isto tako trebalo da se dogovore da to bude oročeni mandat kako bi se sklonila aktuelna vlast.

Ponoš je naglasio da bi u tom formatu trebalo da budu i desnica i levica, kao i centar.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.