Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Predsednik opštine Topola učlanio se u stranku Zdrava Srbija - | K-013 Portal

Predsednik opštine Topola učlanio se u stranku Zdrava Srbija

predsednik opstine topola

Predsednik opštine Topola Igor Petrović, koji je nedavno isključen iz Srpske napredne stranke (SNS), pristupio je stranci Zdrava Srbija (ZS), saopšteno je iz te stranke.

"Tako je ova stranka pored predsednika opštine Čajetina dobila još jednog predsednika opštine, čime se samo pokazala ispravnom odluka rukovodstva ZS da sa Zlatibora ka ostalim delovima Srbije širi svoje ideje i da tako, sa svojim koalicionim partnerima, polako dolazi u poziciju da može da stvara neku novu, moderniju Srbiju", navodi se u saopštenju.

Uoči nedavne sednice Skupštine opštine Topola na kojoj je vlast prekomponovana, Petrović je povukao ranije ponudjenu ostavku na mesto predsednika opštine.

On je, uz još dvoje odbornika iz SNS-a, podržao "Bolju Srbiju" Dragana Jovanovića oko koje je okupljena nova skupštinska većina u Topoli.

Posle lokalnih izbora, prošle godine, vlast u toj opštini formirali su SNS i Socijalistička partija Srbije (SPS), uz podršku Grupe gradjana "Novi ljudi za bolju Topolu".

SNS je saopštila da je Petrović iz te stranke isključen jer je stavljao lični interes u prvi plan i svojim postupcima naneo štetu ugledu i interesima stranke, ali i žiteljima opštine Topola.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.