Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Prelević: Ne savetujem Vučiću da se vakciniše u Doljevcu, čujem da tu vozi Babić - | K-013 Portal

Prelević: Ne savetujem Vučiću da se vakciniše u Doljevcu, čujem da tu vozi Babić

bozo prelevic, zoran babic

Advokat Božo Prelević izjavio je da ne bi savetovao predsedniku Srbije da se vakciniše u Doljevcu jer čuje da Zoran Babić tu vozi auto, pa se "boji za njegov život i bezbednost".

"Ako bi se vakcinisao na svakom mestu gde ne funkcioniše pravna država, bojim se da treba da se vakciniše 300 puta", rekao je Prelević za list Danas.

On je to rekao na pitanje da li najava Vučića da će se revakcinisati u Doljevcu ima veze sa presudom za saobraćajnu nesreću u kojoj je u blizini tog mesta poginula Stanika Gligorijević, i prozivkama dela javnosti da skriva ključni deo snimka nesreće kako bi zaštitio funkcionera njegove stranke i direktora Koridora Srbije.

Vučić je ranije najavljivao da će se revakcinisati u Merošini ili Jagodini, ali je potom dan nakon završetka prvostepenog postupka za saobraćajnu nesreću kod Doljevca, u kojem je Prelević zastupao oštećene, rekao da će se vakcinisati u Doljevcu.

Mirjana Aleksić, koja je u saobraćajnoj nesreći kod Doljevca zadobila teške povrede, rekla je da nije čula za Vučićevu najavu o novoj lokaciji za revakcinaciju.

Dodala je da misli da to može da ima veze sa sudjenjem i presudom za saobraćajnu nesreću koju je izazvao automobil Koridora Srbije.

"Ipak, smatram da osudjeni Dejan Stanojević nije vozio. Predsednik Srbije je prilikom posete našoj porodici rekao da je snimak sa naplatne rampe 'užasan' i 'stravičan', ali da mi možemo da ga vidimo kad hoćemo, da će po nas poslati kola do Beograda. To je tada rekao i nikad više, pa mi dan-danas nismo videli kompletan snimak", rekla je Aleksić.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.