Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website PSG: U vanrednom stanju funkcionerska kampanja Aleksandra Vučića ugrožava živote - | K-013 Portal

PSG: U vanrednom stanju funkcionerska kampanja Aleksandra Vučića ugrožava životePokret slobodnih građana saopštio je danas da upozorava predsednika Srbije Aleksandra Vučića, da pored toga što je funkcionerska kampanja protivzakonita i u redovnoj situaciji, u vanrednom stanju može dovesti do ugrožavanja onih čija je obaveza da takvom događaju prisustvuju.

„Nakon Novog Pazara i Niša, Vučić je danas obišao radove na pruzi Beograd – Novi Sad kod Čortanovaca, i ponovo smo u direktnom prenosu bili svedoci kršenja svih mera koje su uvedene radi sprečavanja širenja korona virusa“, navodi se u saopštenju.

PSG je ocenio da je nemarnošću odgovornih u državi „već previše“ zdravstvenih radnika, vojnika i građana „nepotrebno izloženo riziku“ i zaraženo korona virusom i da je krajnje vreme da se svi pridržavaju mera kako sačuvali životi.

„Nakon što se pandemija završi biće vremena i prilike za nova svečana otvaranja i obilaske radova. Samo ovo gradilište, koje je svečano otvoreno 2015, a trebalo da bude završeno do 2018. godine, predsednik je obišao tri puta u poslednjih šest meseci“, dodaje se u saopštenju.

(Beta)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.