Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Puškić: Šta je radila šefica albanske službe bezbednosti u Beogradu uoči napada na Srbe na Kosovu - | K-013 Portal

Puškić: Šta je radila šefica albanske službe bezbednosti u Beogradu uoči napada na Srbe na Kosovu

borko puskic, dveri

Poslanik pokreta Dveri Borko Piškić upitao je danas šta je radila šefica albanske službe bezbednosti (ŠIŠ) Vljora Hiseni u Beogradu uoči napada na Srbe na Кosovu i Metohiji i kako to da o njenoj poseti nije pisano u srpskim medijima.

"Svetski i albanski mediji pompezno su preneli vest da je šefica albanske obaveštajne službe (ŠIŠ) Vljora Hiseni došla u posetu Beogradu. Srpski pokret Dveri, kao i celokupnu srpsku javnost, zanima u kojoj ulozi i sa kojim ciljem je ista posetila Srbiju i to neposredno pred poslednja dešavanja na Кosovu i Metohiji", rekao je Puškić u saopštenju.

On je naveo da javnost zanima insinuacija određenih albanskih političara da po njihovom mišljenju nema razloga za strah i da je po sredi takozvani "dupli pas" između predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera Kosova Aljbina Кurtija sa ciljem implementacije evropskog plana za Kosovo.

"Postavljamo i pitanje iz kog razloga, ukoliko je ova vest tačna, o njoj nema nikakve informacije u srpskim medijima? Na kraju, valjalo bi da predsednik države da i odgovor na pitanje s kojim pravom u ime svih građana pruža ruku Zelenskom, marioneti kolektivnog Zapada čije su ruke krvave do lakata i od kojih je stradao ogroman broj nedužnih civila", istakao je Puškić.

Naveo je da Dveri ostaju pri stavu da je jedini izlaz iz situacije prelazna vlada i raspisivanje novih izbora.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS