Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Rašković Ivić: Zbog pedofilije vlada mora odmah da padne - | K-013 Portal

Rašković Ivić: Zbog pedofilije vlada mora odmah da padne

sanda raskovic ivic, pedofilija u jagodini, dragan markovic palma

Potpredsednica Narodne stranke (NS) Sanda Rašković Ivić izjavila je danas agenciji Beta da bi javni tužilac pod hitno morao da pokrene istragu zbog navoda o pedofiliji u Jagodini u organizaciji visokih državnih funkcionera.

"Ovo što je danas obelodanjeno na konferenciji za novinare Marinike Tepić ja sam čula pre izvesnog vremena, ali naprosto nisam mogla da poverujem u potpunu istinitost tih navoda. Ali nakon današnjeg javnog istupa čoveka koji je bio svedok svih tih bahanalija u hotelu u Končarevu, mislim da bi javni tužilac morao da pokrene istragu kako bi se cela stvar raščistila do kraja", kazala je Rašković Ivić.

Na konferenciji za novinare potpredsednice Stranke slobode i pravde (SSP) Marinike Tepić, objavljeno je video svedočenje bivšeg radnika hotela u Končarevu kod Jagodine, u kome on tvrdi da je Dragan Marković Palma podvodio maloletne devojčice a da su tim žurakama prisustvovali Ivica Dačić, Aleksandar Antić, vlasnik Knez petrola i Kopernikus televizije.

"Ako je to tačno, onda ovi ljudi ne zaslužuju ne samo da budu na najodgovornijim državnim funkcijama, nego ne bi smeli da budu ni na slobodi, a Vlada Srbije bi morala da padne u roku od 15 minuta", rekla je Rašković Ivić.

Na pitanje kako kao psihijatar vidi to da se političari bave pedofilijom, Rašković Ivić je kazala da se u tom slučaju radi o pedofiliji koja je nastala iz osionosti sa pozicije vlasti i moći.

"Pedofilija je poremećaj nagona koji spada u psihopatologiju. Medjutim, taj poremećaj ne opravdava počinioca dela i ne oslobadja ga odgovornosti. Poremećaj zahteva ne samo lečenje nego i sudski epilog", objasnila je Rašković Ivić.

Potpredsednica SSP Marinika Tepić izjavila je danas da su u hotel "Alfa" u selu Končarevo kod Jagodine, kao i u prenoćištu "Tigar" u tom gradu, na žurke kojima su prisustvovali čelnici vlasti dovodjene iz Beograda devojčice od 15, 16 i 17 godina, kao i da se "znalo da posle takvih žurki te devojčice ostaju sa njima".

Tepić je kazala da je takve žurke organizovao lider Jedinstvene Srbije i predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković Palma, a da su nekim žurkama prisustvovali i funkcioneri koalicionog partnera Socijalističke partije Srbije (SPS).

Ona je na konferenciji za novinare emitovala video svedočenje muškarca čiji je identitet bio zaštićen, koji je potvrdio da je radio za Dragana Markovića Palmu, i da je lično video maloletne devojčice koje se dovode na žurke u Končarevo i Jagodinu.

On je dodao i da mu je njegova prijateljica hostesa na takvim žurkama, prenela da je jednom prilikom devojčicu od 15 godina dovela u sobu iznad prostorija RTV Jagodina "u kojoj je Palma čekao go", i da je devojčicu ostavila u toj sobi neko vreme, iako je ona plakala.

Muškarac čije su svedočenje čuli novinari je rekao da je prisustvovao žurkama pored bazena na kojima je bilo maloletnih devojaka i devojčica, koje bi ostajale kada većina gostiju ode, kao i da su bile "zaklonjene panelima", da bi pred onima koji su ostali, medju kojima je bio i Dragan Marković Palma, ustajale jedna po jedna i "govorile odakle su došle, šta vole, šta ne vole".

On je rekao da je njegova prijateljica, koja je radila kao hostesa na takvim žurkama, "pobegla iz Jagodine" jer se plašila za svoj život.

Marković je u medjuvremenu saopštio da su ti navodi lažni i najavio da će sam otići u tužilaštvo, kao i da će tužiti Mariniku Tepić.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Najnovije: Na portalu

BIG PA Turnir FC 24 EA 460x600

letnje snizenje jun 2024 big panacevo 460x600

konoba32 baner mob

10906531 721735721273076 3753183143446782296 n

Mima artwork

Logo KAREJA2

pancevo city