Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Sanda Rašković Ivić: Opozicija će se ujediniti pred izbore - | K-013 Portal

Sanda Rašković Ivić: Opozicija će se ujediniti pred izbore

sanda raskovic ivic

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izrazila je uverenje da će se opozicija ujediniti neposredno pred izbore.

"Sada se opozicija ujedinjuje oko naizgled malih svakodnevnih stvari koje život čine, a u odsudnom trenutku će ujediniće se i oko ključne stvari, a to je odlazak Vučića i njegovog režima. A ovaj režim jeste nesreća za Srbiju", rekla je Sanda Rašković Ivić listu Danas.

Rašković Ivić je rekla da će Narodna stranka učestvovati u dijalogu uz posredovanje parlamentaraca iz EU.

Prema njenim rečima crvene linije ispod kojih ne bi trebalo da se ide su oslobadjanje medija, debate tematskog tipa, prestanak govora mržnje koji dominira skupštinom iako opozicije tamo nema, odgovornost za izgovorenu klevetu, razdvajanje predsedničkih, parlamentarnih i izbora za Beograd, regulisanje finasiranja kampanje i stroge sankcije za pritisak na birače i njihovu kupovinu.

"Ako uslovi koje tražimo ne budu ispunjeni, to znači da Srbija postaje antidemokratska država koje se srednjoazijski režimi ne bi postideli. Poštenije je onda da se skupština ukine, baš kao i stranke i da se prekine sa fingiranjem demokratije", rekla je Sanda Rašković Ivić.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.