Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Osuda vlasti zbog poziva na linč članova organizacije CRTA - | K-013 Portal

SSP: Osuda vlasti zbog poziva na linč članova organizacije CRTA

ssp, stranka slobode i pravde

Stranka slobode i pravde osudila je napade poslanika Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije na nevladinu organizaciju CRTA, kroz poziv na linč Vukosave Crnjanski i Raše Nedeljkova.

Umesto da uvidi problem u kojem se nalazi, vlast se metodama najstrašnijih režima koje istorija pamti razračunava sa ljudima koji građanski odgovorno i otvoreno govore o problemima u kojima se Srbija nalazi i nude rešenja za njih, navodi se u saopštenju.

Stranka slobode i pravde ističe da je Srbija danas hibridni režim, obustavljenih evropskih integracija, bez demokratskih izbora, zarobljena sistemskom korupcijom koju i Evropski parlament navodi kroz primere Jovanjice, Krušika i Telekoma.

Javni linč, otkrivanje podataka o tome gde živi Vukosava Crnjanski, koji automobil vozi Raša Nedeljkov i napadi na redakciju Krika su ništa drugo do kukavičluk, a kukavice su oni koji Srbiju doživljavaju kao sopstveni plen, navela je SSP, uz poruku poslaniku SNS Aleksandru Martinoviću da Srbija neće stati.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.