Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Roditelji đaka u Pančevu sami plaćaju fizičko obezbeđenje u školama - | K-013 Portal

SSP: Roditelji đaka u Pančevu sami plaćaju fizičko obezbeđenje u školama

ssp, stranka slobode i pravde, pancevo, natasa zecevis

Predsednica pančevačkog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Nataša Zečević izjavila je danas da u tom gradu roditelji moraju da plaćaju fizičko obezbeđenje u školama jer grad finansira samo jednu smenu, iako većina škola radi u dve.

Zečević je u pisanom saopštenju kazala da u „zlatnom dobu“, kako ga opisuje predsednik Srbije Aleksandar Vučić, nema „ni novca za besplatne udžbenike đaka u Pančevu“.

„Izdvajanja za materijalne troškove su manja nego pre, a naše škole, školska dvorišta i nastavna sredstva su zapušteni. Od svega što je mogao da uradi za svu decu Pančeva, gradonačelnik Aleksandar Stevanović je poslao čestitku i okačio lepu sliku“, rekla je ona.

Zečević je istakla da ispred SSP, od gradonačelnika i Gradske uprave zahteva da grad finansira fizičko obezbeđenje u obe smene, besplatne udžbenike i besplatan prevoz srednjoškolaca.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.