Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website SSP: Vučić krije probleme s Fiatom u Kragujevcu - | K-013 Portal

SSP: Vučić krije probleme s Fiatom u Kragujevcu

ssp, stranka slobode i pravde, fiat kragujevac

Stranka sloboda i pravde ocenila je da je pravi razlog uključivanja predsednika Srbije Aleksandra Vučića u televizijske programe dok je bio u posetama Ujedinjenim Arapskim Emiratima i Bahreinu, to što je bio uznemiren zbog posete Dragana Djilasa i Marinike Tepić Kragujevcu.

"Džabe se uključujete s drugog kraja sveta da obmanjujete ljude obećanjima o kulama i gradovima, jer Kragujevčani znaju pravo stanje, a vrhunac je što ni rečju niste dotakli goruće teme fabrike Fiat", poručila je SSP Vučiću.

Dodali su da je očuvanje fabrike Fiat s 4.000 radnih mesta "tema nad temama", a Vučićeva taktika je da i taj problem "zatrpa drugim manje bitnim temama".

"Vaša vlast je direktno kriva" što Šumadijski koridor zaobilazi centar Šumadijskog okruga, "što smo tek krajem ove godine povezani sa Koridorom 10, a to je moralo mnogo pre da se uradi jer je to bila obaveza i prema Fiatu", navela je SSP.

Ta stranka poručuje Vučiću i da je investitore usmeravao u druge gradove i "sve ove godine niste imali ozbiljne razgovore sa predstavnicima Fiata u vezi sa investicijama u novi model" automobila koji bi se proizvodio u Kragujevcu.

SSP podseća da je Srbija suvlasnica fanrike Fiata s 33 odsto i da su "gradjani zabrinuti šta će biti sa fabrikom", dok Vučić "priča o kanalizaciji u Kragujevcu, gde se već unapred zna kome će se namestiti da je radi, a to nije kragujevački 'Vodovod i kanalizacija' ".

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.