Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stamatović: Nisam se prodao Vućiću za novac iz državnog budžeta i dalje sam opozicija - | K-013 Portal
milan stamatovic, nisam se prodao vucicu

Stamatović: Nisam se prodao Vućiću za novac iz državnog budžeta i dalje sam opozicijaLider Zdrave Srbije i predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je da niko ništa nije tražio od njega niti je pruzeo neku obavezu zato što je Vlada nedavno uplatila toj opštini 120 miliona dinara iz budžetske rezerve, čemu je prethodila poseta predsednika Srbije Aleksandra Vučića prilikom početka rada gondole na Zlatiboru.

"Nisam na prodaju, niti me iko može kupiti. Novac iz državnog budžeta pripada svim lokalnim samoupravama i gradjanima i ta ocena o 'kupovini' ne stoji. Zdrava Srbija je i dalje opozicija u lokalnim samoupravama širom Srbije, u kojima imamo odbornike. Nema razloga da me za to optužuju i vlast i opozicija. Da sam kupljen pojavio bih se na televizijama sa nacionalnom frekvencijom i u drugom medijima", rekao je Stamatović, za list Danas.

On je objasnio da je verovatno želja naprednjaka da budu deo "uspešnog, potrebnog i održivog projekta" ove opštine kakav je gondola, razlog što su ga sada podržali.

"Praksa predsednika, kada dolazi u posetu lokalnim samoupravama je da, koliko sam video, obeća neka sredstva i tako je bilo na Zlatiboru", rekao je Stamatović.

On je naveo da će deo sredstava koje je opština dobila iz državnog budžeta biti iskorićen za otplatu kredita kojima se zadužila za izgradnju gondole.

(Beta)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.