Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stanko Pužić: Narodna stranka Pančevo ulazi u aktivnu kampanju bojkota lažnih izbora - | K-013 Portal

Stanko Pužić: Narodna stranka Pančevo ulazi u aktivnu kampanju bojkota lažnih izboraPredsednik Gradskog odbora Narodne stranke Pančevo Stanko Pužić izjavio je da će Narodna stranka od sledeće nedelje krenuti u svakodnevnu kampanju bojkota u Pančevu.

- Prikupljaćemo potpise za bojkot lažnih izbora, pored toga Gradski odbor Narodne stranke Pančevo aktivno će učestvovati u kampanji bojkota tako što ćemo obići svaki deo grada i naseljenih mesta i pojasniti našim sugradjanima, prijateljima i komšijama, zašto je za naš grad i državu jedina ispravna i časna stvar u ovom trenutku bojkot ovih izbora.

Uskoro ćemo obavestiti Pančevce i o održavanju tribina na temu zašto ne treba izaći na ovakve izbore. Sve je veći broj ljudi koji se oslobađaju straha od diktature i ucenjivanja. Ne želimo da učestvujemo na lažnim izborima Aleksandra Vučića, želimo da slobodno biramo i odlučujemo, rekao je Pužić za K-013 Nezavisni portal.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.