Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stefanović: Vlada odustala od puta u EU - | K-013 Portal

Stefanović: Vlada odustala od puta u EU

stefanovic, borislav stefanovic, ssp, stranka slobode i pravde, put srbije u eu

Zamenik predsednika Stranke slobode i pravde Borko Stefanović ocenio je danas da izjava ministra Aleksandra Vulina da nisu potrebni amandmani evroposlanika na nacrt izveštaja koji je napravio izvestilac Evropskog parlamenta za Srbiju Vladimir Bilčik znači da je ova Vlada odustala od evropskog puta.

Prema njegovim rečima, kada ministar policije kaže da amandmani evroposlanika u kojima se traži rešenje za kriminalne afere, poput Savamale, Jovanjice, Krušika i Telekoma nisu potrebni, onda je to dokaz da ovaj režim borbu protiv kriminala i korupcije neće voditi.

„Kada Aleksandar Vulin kaže da su evroposlanici licemeri i kako nam nisu poslali vakcine on samo potvrđuje Vučićeve reči koji je evropsku solidarnost proglasio mrtvom i pridružuje se uvredama koje na njihov račun u svojim kolumnama piše poslanik Vladimir Đukanović“, naveo je Stefanović, prenela je SSP.

On je ukazao da se iz tih reči „jasno se vidi da je Vulin malo nervozan“, jer ne mogu da „sakriju siromaštvo, kriminal i korupciju u zemlji koju su oteli od naroda, u zemlji u kojoj se oni bogate, čak i dok ljudi umiru“.

„Nervozan je, jer je jasno da će ovaj nenarodni režim pasti, a da će svi koji su odgovorni za kriminalizaciju Srbije odgovarati pred nezavisnim pravosuđem“, rekao je Stefanović.

(FoNet)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Potpiši PANČEVAČKI GLAS