Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stojanović: Ministri sa najvećim brojem afera i dalje u Vladi Srbije - | K-013 Portal
stojanovic, vlada srbije, afera

Stojanović: Ministri sa najvećim brojem afera i dalje u Vladi SrbijePolitikolog Boban Stojanović izjavio je danas da izborom ministara koji će biti deo nove Vlade Srbije predsednik Srpske napredne stranke (SNS) i Srbije Aleksandar Vučić svakako nije očistio redove naprednjaka, jer je ministre sa najvećim brojem afera ostavio na ministarskim pozicijama.

Stojanović je za dnevni list "Danas" izjavio da veruje da će i oni koji su ostali bez fotelje, poput Zorana Djordjevića, "dobiti neku dobru poziciju, samo van Vlade".

"I najgori poslanici su sada opet poslanici, a verujem da će neko drugi imati put Zorana Babića od pre nekoliko godina kada je skupštinsku klupu zamenio direktorskom foteljom u javnom preduzeću. Sličan je mehanizam i sa lokalnim liderima, koji često nakon jednog ili dva mandata odlaze u nekoj javno preduzeće, pa im se onda naredni predsednici opština, gradonačelnici, pridružuju i okupiraju ta preduzeća", kazao je Stojanović.

On je rekao da se "ne može govoriti o čišćenju stranke". "Lojalni ostaju u stranci bez obzira na afere, jer oni izmedju ostalog i obezbedjuju novac za funkcionisanje stranke, i neće oni nigde. Mogu samo da zamene svoje pozicije i da odu na drugo mesto, i to je to", zaključio je Stojanović.

(Beta)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.