Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Stojanović u Utisku nedelje: Jovanjica je Stefanovićeva osveta za Krušik - | K-013 Portal

Stojanović u Utisku nedelje: Jovanjica je Stefanovićeva osveta za Krušik

miomir stojanovic, utisak nedelje

Prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića ne predstavlja državnu udar već zamajavanje javnosti, skretanje pažnje sa onoga što se dešava u zemlji, a cela priča predstavlja strašno poniženje za pravosuđe, ukazali su gosti "Utiska nedelje" Momir Stojanović, Vladimir Beljanski i Miroslav Aleksić.

General u penziji i bivši direktor VBA Momir Stojanović, ukazao je da ovo nije jedini državni udar i afera vezana za Aleksandra Vučića, ali da se do sada nijedan državni udar nije ni dogodio, prenosi Nova.rs.

On je napomenuo da ni u jednoj drugoj zemlji nije zabeležen takav slučaj da se aktuelni predsednik zemlje i predsednik Saveta za nacionalnu bezbednost obraća narodu da ga prisluškuju.

“Sama ta činjenica govori da nešto nije u redu sa Sektorom bezbednosti ili da se neko otgao i sam radi, što je velika šteta po naše društvo i zemlju”, rekao je Stojanović, upitavši ako je Vučić izašao kao predsednik sa informacijom da ga prisluškuju godinu i po dana i time uznemirio javnost, kako da se onda u bezbednosnom smislu oseća običan građanin.

Prema njegovom mišljenju, najverovatnije je da je Vučić “uspostavio telefonski kontakt sa osobom za koju je odobrena mera prisluškivanja”, ali da je reakcija predsednika bila veoma čudna.

Stojanović kaže da ne veruje da je to prisluškivanje naručio sadašnji ministar odbrane Nebojša Stefanović, a nekadašnji ministar policije, ali da je uveren da je u pitanju “rat između njega i Aleksandra Vučića”.

On smatra da su afere “Krušik i Jovanjica” međusobno povezane i ukazuje da je Stefanović “kroz aferu Krušik, u koju je umešan njegov otac, poljuljan i degradiran tada kao minisatr MUP-a”.

“Jovanjica je osveta za Krušik”, kaže Stojanović, napominjujući da je reč o borbi frakcija unutar SNS i da će toga biti sve više kako se budu približavali naredni izbori.

(Nova.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.