Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić: Još najmanje sedam svedoka protiv Palme - | K-013 Portal

Tepić: Još najmanje sedam svedoka protiv Palme

marinika tepic, pedofilija u jagodini, dragan markovic palma

Svedok koji je juče trebalo da da iskaz u jagodinskoj policiji govoriće o svojim saznanjima koja se tiču podvođenja devojaka i maloletnica na privatnim žurkama Dragana Markovića Palme.

To je najavila potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić uz napomenu da "samo ostaje da se vidi da li će njegovo svedočenje ostati zatvoreno za javnost".Tepić je za današnje izdanje "Danasa" rekla da je podnošenje tužbe Dragana Markovića Palme protiv nje ni najmanje ne zabrinjava i da je to sve "deo njegove predstave".

"Svako radi svoj posao u ovoj situaciji. Neko živi od cirkusa i predstava, a mi se bavimo ozbiljnim stvarima gde nema nikakve sumnje da će to ići putem kojim treba da ide i koji Palma zaslužuje", kazala je Tepić.

Ona je najavila da će o Markovićevom udelu u podvođenju devojaka i maloletnica u Jagodini "još svedoka govoriti javno".

"Planiram da održim novu konferenciju za novinare, gde ćemo čuti još iskaza zaštićenih svedoka", najavila je Tepić.

Ona je dodala da je "takvih svedoka najmanje sedam" i da su svi spremni da svedoče ukoliko im tužilaštvo obezbedi zaštitu.

Svedok koji je na video snimku, sa zaštićenim identitetom, izneo detalje sa Markovićevih privatnih žurki u Jagodini i Končarevu, juče je trebalo da bude saslušan u jagodinskoj policiji, nakon što je Dragan Marković Palma javno otkrio njegov identitet navodeći da ga je sa snimka "prepoznao po džemperu", ali je tužilaštvo iz Kraljeva, koje vodi predistražni postupak, usvojilo zamolnicu da iskaz da u Beogradu.

(Beta, Danas)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.