Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Tepić: Šta je sve Tužilaštvo prećutalo o aferi Palma - | K-013 Portal

Tepić: Šta je sve Tužilaštvo prećutalo o aferi Palma

marinika tepic, ssp, stranka slobode i pravde, pedofilija u jagodini

Reizbor Zagorke Dolovac za prvog tužioca Srbije obeležiće dva slučaja. U prvom redu krnja optužnica protiv ubica iz Belivuk klana, koja obuhvatom zločina tek od 2019. godine ima ujedno i svrhu odbrane partije i bratije Vučić u stvaranju ovog klana godinama ranije.

I ništa manje taktiziranje tužilaštva u aferi "Palma-pedofil”, nakon današnje objave da nema osnova sumnje - "za sada". Tačnije, dok ne prođu i politički izbori, rekao bi svaki normalan čovek i roditelj u ovoj zemlji - kaže potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

- Nakon višemesečnih pretećih i agresivnih javnih nastupa Dragana Markovića Palme koji neprestano traju od 19. aprila, kada je prvi svedok izneo jezive činjenice o dugogodišnjem organizovanom podvođenju devojčica i devojaka u Jagodini, nakon ispitivanja još 29 svedoka čiji identiteti nisu poznati, tužilaštvo je objavilo da je zastalo. Međutim, tužilaštvo nije objavilo da nikada nije ponudilo zaštitu poznatim svedocima, da nikada i ničim nije ni pokušalo da doprinese da njihovi identiteti i izjave imaju maksimalnu tajnost, niti svoju sramotu da je ceo postupak pokrenut tek po zahtevu Dragana Markovića Palme, a ne tužilaštva po službenoj dužnosti nakon prvog svedočenja.

Iako je tužilaštvo naznačilo da ovim nije odustalo od prikupljanja podataka i pozvalo građane da pomognu saznanjima, ovakav postupak je sraman, ali i opasan. Istovremeno predstavlja još jedan dokaz da građanima jedino preostaje da sami sprovode istražne i dokazne radnje. To ćemo i činiti, javno i neprestano, jer sa Zagorkom je dogorelo - zaključuje Tepić.

(Direktno)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.