Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trifunović: Nema cepanja, PSG raste iz dana u dan - | K-013 Portal

Trifunović: Nema cepanja, PSG raste iz dana u dan

Trifunović: Nema cepanja, PSG raste iz dana u dan

Predsednik Pokreta slobodnih gradjana (PSG) Sergej Trifunović potvrdio je večeras da je PSG nedavno napustilo „manje od 100 članova“ ali je odbacio kao insinuacije navode o cepanju pokreta.

Trifunović je u pisanoj izjavi poželeo bivšim članovima PSG „sreću u daljem političkom životu i sazrevanju“, navodeći da svako ima pravo da gradi političku karijeru kako misli da treba.

„Ipak, neozbiljno bi bilo uopšte insinuirati bilo kakvo cepanje u Pokretu koji ne samo da iz dana u dan raste, već je i jedna od retkih organizacija u kojima stvarno vladaju super energija i entuzijazam koji se prosto vidi“, rekao je Trifunović.

On je dodao da ga u trenutku kad je vrlo izvesno da će doneti odluku o bojkotu ne čudi previše što su PSG, kao i on lično, postali „omiljena senzacija“ tabloida.

Dodao je da je ponosan što Pokret slobodnih gradjana trenutno broji više od 3.000 članova „i nekoliko hiljada pretplatnika čiji broj stalno raste“.

(Beta, foto: Beta)

Tags: ,


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.