Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Trifunović: Opozicija se nije snašla u vreme pandemije - | K-013 Portal
pancevo, beograd, novi sad, vesti, sergej trifunović

Trifunović: Opozicija se nije snašla u vreme pandemijePredsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Sergej Trifunović ocenio je da se opozicija u Srbiji nije snašla u vreme pandemije korona virusa.

"To je moje lično mišljenje i može da se ljuti na mene ko hoće. Ja se prvi nisam snašao do kraja, priznajem. Sve je ovo novo za nas, i u redovnim okolnostima opozicija ima malu vidljivost i strašno se borimo da bi građani koliko-toliko čuli naše poruke i ideje. Ulica je bila odlično mesto za to jer nemamo medije", rekao je Sergej Trifunović za NIN.

"U trenutku kada smo se svi zatvorili u kuće, prvo mesto u svakom normalnom informativnom programu zauzimale su prvo informacije o virusu, o kojem niko ništa ne zna, stanje obolelih, i, naravno, preporuke struke" rekao je Trifunović i dodao da je "ono malo preostalog vremena služilo da vidimo šta vlast radi po pitanju virusa".

"Posao svih nas bio je da budemo glas razuma u vreme bezumlja, da pružimo ljudima nadu u političku normalnost i da im pokažemo kako bi ova kriza izgledala da je vode neki ljudi koji se osećaju kao državni činovnici, oslobođeni ličnih egotripova, umišljene veličine i fabrikovanja uloge u istoriji, koju sramote samim svojim postojanjem", naveo je Trifunović.

(Tanjug)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.