Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Veselinović: Kadrovi kojima je kvalifikacija članstvo u SNS ne mogu da vode velike sisteme - | K-013 Portal

Veselinović: Kadrovi kojima je kvalifikacija članstvo u SNS ne mogu da vode velike sisteme

janko veselinovic, pokret za preokret, eksplozija u fabrici sloboda

Predsednik Pokreta za preokret (PzP) Janko Veselinović ocenio je danas da zbog dve velike eksplozije u razmaku od nekoliko dana u fabrici namenske industrije "Sloboda" u Čačku, neko mora da odgovara, ali da je suština problema u nekompetentnosti ljudi na ključnim funkcijama u državi i javnom sektoru.

Veselinović je u pisanoj izjavi naveo da bez smene ministara odbrane i policije, Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vulina, predstoji "neizvesnost u svakom pogledu", i da "kadrovi kojima je jedina kvalifikacija da su članovi Srpske napredne stranke ne mogu da vode sisteme za koje je potrebna obrazovanje, stručnost i iskustvo".

"Samo zahvaljujući inerciji stručnog rukovodjenja u nekom ranijom periodu pojedini sistemi od vitalnog značaja za gradjane još funkiconišu, ali je tome došao kraj. Ne treba da nas čudi ako nam se desi kolaps elektro-energetskog sistema, ako ostanemo bez grejanja ili vode ili ako dodje do neke ekološke katastrofe", rekao je Veselinović.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.