Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zajedno: Dogovoreno da se vrši pritisak radi okončanja izbornog procesa - | K-013 Portal

Zajedno: Dogovoreno da se vrši pritisak radi okončanja izbornog procesa

zajedno, trnovac, bilčik, izbori, srbija

Na večerašnjem sastanku dela opozicije, koji je održan na inicijativu "ZAJEDNO!", dogovoreno je da se izvrši dodatni pritisak na, kako navode u ovoj organizaciji, "uzurpatore vlasti i institucija" i da se učini sve da se izborni proces okonča u skladu sa zakonom.

U saopštenju "ZAJEDNO!" navodi se da je sastanak opozicije održan sa ciljem zajedničke koordinacije i hitnog pronalaženja rešenja za, kako se tvrdi, institucionalnu krizu do koje je dovela vlast, tromesečnim gaženjem izborne volje građana.

"Srbija mora imati Narodnu Skupštinu! Država bez parlamenta nije država. Srbija se nalazi pred izazovima koji se ne mogu rešavati bez najvažnije političke institucije", poručuju iz ove organizacije.

Na sastanak su, kako kažu, pozvane sve proevropske parlamentarne političke organizacije i njihovi predsednički kandidati.

"O daljim koracima i zajedničkim akcijama razgovaraćemo sa svim parlamentarnim opozicionim organizacijama o čemu ćemo uskoro obavestiti javnost", dodaju iz "ZAJEDNO!".



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.