Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Zelenović pozvao Vučića da zakaže izbore za 17. decembar - | K-013 Portal

Zelenović pozvao Vučića da zakaže izbore za 17. decembar

nebojsa zelenovic, stranka zajedno, aleksandar vucic, izbori srbija

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović pozvao je danas predsednika Srbije Aleksandra Vučića da raspiše izbore za 17. decembar.

„Vučić se nešto snebiva pa evo da mu pomognem – ‘ajmo na izbore 17. decembra pa da zadovoljni nakon pobede na miru proslavimo Svetog Nikolu sa bližnjima. Da sednemo sa rodbinom i prijateljima i pričamo o boljem životu pošto je svima dozlogrdilo da razgovaramo o raspadu u kojem živimo“, naveo je Zelenović u saopštenju.

Prema njegovim rečima, Vučić to zna i toga se plaši, pa zbog toga „i dalje beži od datuma“ održavanja izbora.

„Za nas je važno to što je naše zajedništvo dalo prve rezultate – idemo na izbore i sada je na nama da zajedno sa građanima dobijemo tu bitku. Važno je da se što više ljudi uključi i u predizborni proces i u kontrolu izbora, politika nije rezervisana samo za neke odabrane ljude, svi moramo da učestvujemo kako bismo zaustavili ovaj raspad i započeli bolji život“, kazao je Zelenović.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.