Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Aktivnost koja graniči sa hrabrošću i ludošću: Muškarac hodao po žici između dva nebodera u Sarajevu - | K-013 Portal

Aktivnost koja graniči sa hrabrošću i ludošću: Muškarac hodao po žici između dva nebodera u Sarajevu

hodao na zici izmedju dva nebodera, hodanje na zici marijin dvor, hodanje na zici sarajevo

U poslepodnevnim satima u Sarajevu, tačnije u naselju Marijin Dvor nekolicina građana prisustvovala je neobičnom performansu, a u fokusu je bila jedna osoba koja je hodala po žici između dva nebodera.

Kako se može primetiti na videosnimku, osoba je hodala na žici između dva nebodera u naselju Marijin Dvor, prenosi Srpskainfo.

Iako su ovakve aktivnosti rizične i zaista graniče ujedno i sa hrabrošću i sa ludošću, ono što se može primetiti iz snimka jeste da je muškarac realizovao ovaj performans bez većih problema, piše Klix.

U poslednjih nekoliko godina ovakve aktivnosti često se mogu videti u brojnim gradovima sveta, gde se brojne akrobate izlažu upravo ovakvom riziku naročito na visokim zgradama poput nebodera ili tornjeva.

Osim u gradskim predelima, ovakve aktivnosti akrobate često praktikuju i u prirodi gde je popularan hod po žici iznad vulkana ili većih reka.

Za razliku od ostalih delova sveta, ovakve aktivnosti Bosni i Hercegovini su izuzetno retke.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.