Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Bračnom paru iz Belgije u Ljubuškom ukraden kamper, ostali samo u haljini i šortsu - | K-013 Portal

Bračnom paru iz Belgije u Ljubuškom ukraden kamper, ostali samo u haljini i šortsu

kamper, krađa, ljubuški

Bosna i Hercegovina se uoči turističke sezone suočava sa novim talasom krađa kamper vozila, čiji su vlasnici uglavnom strani turisti, a poslednji incident dogodio se u blizini vodopada Kravice u Ljubuškom, gde je nestalo kamper vozilo belgijskih registarskih tablica.

Turisti su odmah prijavili krađu lokalnoj policiji, koja je započela istragu. Ovaj slučaj je posebno zabrinjavajuć, jer je vodopad Kravice poznat po svojoj sigurnosti i miru, prenose banjalučke "Nezavisne novine".

Valter (70) i Roza (68) iz Belgije žrtve su krađe kamper vozila koje je ukradeno pre tri dana sa parkinga poznatog vodopada. Doslovno, Valter i Roza su ostali u šortsu i haljini, sve im je odneto. Dok se par iz grada Buma u belgijskoj pokrajini Antverpen penjao na vodopad, lopovi su pobegli sa njihovim novim vozilom.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.