Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Četvorica tuzlanskih policajaca se zaglavila u liftu predviđenom za dvojicu, pa im pobegli dileri - | K-013 Portal

Četvorica tuzlanskih policajaca se zaglavila u liftu predviđenom za dvojicu, pa im pobegli dileri

lift, policajci, tuzla

Nesvakidašnja situacija zabeležena je u Tuzli proteklog petka kada je policijska akcija doživela fijasko, jer su se policajci, koji je trebalo da uhapse dilere, zaglavili u liftu stambene zgrade.

Prema informacijama koje su potvrđene iz više izvora, grupa pripadnika Specijalne jedinice Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona proteklog petka krenula je na zadatak u okviru kog je trebalo da uhapse dve osobe osumnjičene za trgovinu droge.

Osumnjičeni su se nalazili u jednom stanu na 13. spratu stambene zgrade u Tuzli. Međutum, akcija je, kako se nezvanično saznaje, krenula po zlu, jer su se četvorica policajaca zaglavila u liftu koji je prema svojoj konstrukciji bio namenjen za dve osobe, prenosi Srpskainfo.

Izvori portala Klix navode da su zaglavljeni policajci potom zatražili pomoć, a takvu informaciju dileri su iskoristili kao priliku za beg, uz odbacivanje određene količine droge koju su imali kod sebe.

Nedugo nakon toga zaglavljeni policajci su nepovređeni izvučeni iz lifta i vratili su se u prostorije jedinice, bez dilera koji su i dalje na slobodi.

Da li će i kakvim sankcijama biti podvrgnuti policajci za sada nije poznato, a iz Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona o ovom slučaju zvanično se nisu oglašavali.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.