Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website CIK podneo prijavu protiv Dodika, SNSD protiv CIK-a - | K-013 Portal
cik, bih, dodik, trivić, pdp, snsd,

CIK podneo prijavu protiv Dodika, SNSD protiv CIK-aTužilaštvo BiH je u razmaku od dva sata, zaprimilo danas prijave sekretarijata SNSD protiv članova CIK-a i prijavu CIK-a protiv Milorada Dodika, zbog izjava protiv članice CIK-a, Vanje Bjelica Prutina.

Kako je za sarajevsku N1 TV, rečeno iz Tužilaštva BiH, obe prijave zaprimljene su putem elektronske pošte i upućene u dalju proceduru, kako nalaže zakon.

Prijave su dostavljene postupajućim tužiocima, koji preduzimaju aktivnosti koje su potrebne, kako bi doneli tužilačku odluku.

Tužilaštvo BiH postupa u skladu sa zakonom i pozitivnim propisima i nije dobra bilo kakva politizacija navedenih predmeta u medijima, za selektivne konstrukcije i dezinformacije, naveli su.

CIK BiH je na zahtev opozicije i pre završenog brojanja glasačkih listića odlučila u ponedeljak da se glasovi za poziciju predsednika Republike Srpske ponovo broje.

Ponovno prebrojavanje je počelo juče popodne.

Opozicione PDP i SDS optužile su SNSD za izbornu krađu i niz nepravilnosti na biračkim mestima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.