Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Ministar policije S. Makedonije: Na graničnom prelazu Tabanovce uhapšeno devet policajaca - | K-013 Portal

Ministar policije S. Makedonije: Na graničnom prelazu Tabanovce uhapšeno devet policajaca

severna makedonija, hapsenje

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije Oliver Spasovski potvrdio je danas da je na graničnom prelazu Tabanovce uhapšeno devet policajaca zbog zloupotrebe službenog položaja.

„U sinoćnjoj policijskoj akciji na GP ‘Tabanovce’ privedeni su komandir, zamenik komandira, vođa smene i šest policajaca“, rekao je Spasovski na konferenciji za novinare.

Ministar unutrašnjih poslova Severne Makedonije je naveo da su ti policajci privedeni zbog zloupotrebe službenog položaja, kao da je bilo pretresa i u njihovim kućama.

Policija je sunoćnju akciju na GP „Tabanovce“ sprovela u koodinaciji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal i korupciju Severne Makedonije.

Deo medija je, kako je preneo portal „360 stepeni” (360stepeni.mk), objavio da je tokom pretresa u policijskim kabinama pronađena kartonska kutija u kojoj je bila veća količina novca u različitim valutama – u denarima, evrima, švajcarskim francima, američkim dolarima i turskim lirama.

Zbog te polcijske akcije došlo je do višečasovnog zastoja na tom prometnom graničnom prelazu sa Srbijom i bila se stvorila dugačke kolone vozila.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.