Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website U velikoj policijskoj akciji u Zagrebu uhapšen i direktor HRT-a - | K-013 Portal

U velikoj policijskoj akciji u Zagrebu uhapšen i direktor HRT-a

uhapsen direktor HRT, direktor HRT

U akciji hrvatske policije i Kancelarije za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) rano jutros je u Zagrebu uhapšeno više osoba, među kojima i glavni direktor HRT-a Kazmir Bačić.

U akciji hrvatske policije i Kancelarije za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) rano jutros je u Zagrebu uhapšeno više osoba, među kojima i glavni direktor HRT-a Kazmir Bačić, prenosi hrvatski Jutarnji list na svom portalu.

Kako piše N1 Zagreb, prema nezvaničnim informacijama, reč je o sumnjama u krivična dela počinjena u vreme bivše gradske uprave, do kraja prošle i u prvoj polovini ove godine.

"U toku je nova velika akcija policije i USKOK-a. Kako saznajemo, policija je rano jutros pod rukovodstvom USKOK-a pokucala na vrata više osoba na području Zagreba", navodi Jutarnji list.

Kako se dodaje, navodno se radi o sumnji u počinjena koruptivna krivična dela i to mahom vezana za poslove zagrebačke gradske uprave. Prema nezvaničnim informacijama, reč je o sumnjama u krivična dela počinjena u vreme bivše gradske uprave, krajem prošle godine i u prvoj polovini ove godine.

Navodi se da je među uhapšenim nekoliko poznatih osoba, uključujući i direktora HRT-a Bačića. Policija je jutros došla u pretres njegove kuće u Zagrebu a za sada se ne zna za šta se konkretno tereti.

List navodi da se nezvanično pominje njegov odnos s vlasnikom bivše fabrike sijalica TEŽ Milanom Lončarićem i njegovim građevinskim projektom "Vrtovi svetla". Taj građevinski projekat je na lokaciji te bivše fabrike.

Navodno je priveden i Lončarić. Među uhapšenima je i Denis Mohenski, koji je godinama organizirao Advent u Zagrebu, piše N1 Zagreb.

(Beta)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.