Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Voz sa putnicima koji je stajao u Brodarevu stigao u Bar - | K-013 Portal

Voz sa putnicima koji je stajao u Brodarevu stigao u Bar

voz, kvar, beograd bar

Međunarodni voz za Bar, koji je zbog kvara lokomotive stajao satima u stanici Brodarevo, stigao je u Bar, rečeno je Tanjugu u Srbija vozu.

Kako su rekli, voz se, posle stajanja u Brodarevu, na kratko zaustavio i u Virpazaru nadomak Bara kako bi propustio drugu kompoziciju, posle čega je nastavio ka odredištu.

Voz je ranije danas nakon što je stajao u Brodarevu oko 12.05 sati nastavio put sa novom lokomotivom.

Zbog visokih spoljašnjih temperatura došlo je do tehničkog kvara lokomotiva tokom putovanja međunarodnim večernjim vozom za Crnu Goru, koji je juče krenuo iz stanice Zemun za Bar u 19.58 časova, naveli su iz Srbija vozu.

Svi putnici će na osnovu priložene kupljene vozne karte moći da izvrše povraćaj dela novčanih sredstava u iznosu od 50 odsto.

Kako je navedeno, putnicima u vozu podeljeno je osveženje, a naše osoblje je na raspolaganju za sve dodatne informacije.

Srbija voz se izvinjava putnicima na neprijatnosti izazvanoj nepredviđenim okolnostima i zahvaljuje na strpljenju i razumevanju, navedeno je u saopštenju.

Voz je jutros oko 7.30 trebalo da stigne u Bar.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.