Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website ŽELJKO ISTRČAO STOTI MARATON: Atletičar Panonije u "Klubu 100 maratona" - | K-013 Portal

ŽELJKO ISTRČAO STOTI MARATON: Atletičar Panonije u "Klubu 100 maratona"

zeljko zeljkovic, ak panonija, atletika, maraton

U nedelju 16. januara član Atletskog Kluba "Panonija" i jedan od osnivača udruženja "Maratonci" iz Pančeva, Željko Zeljković je u Sarajevu istrčao svoj stoti maraton i tim podvigom ušao u "Klub 100" i time je zaokružio jedan veliki deo svog trkačkog i humanitarnog životnog puta.

Ovim podvigom Željko je postao 222 član ovog "Kluba 100" a pored Ljiljane Tasić koja je prošle godine upisana kao druga žena u istoriji Srbije koja je istrčala 100 maratona, Atletski klub Panonija može se podičiti da sada ima dva člana koja u svojoj biografiji imaju zabeležen ovako veliki uspeh u svetu trčanja.

"Teško je naći reči koje bi opisale poštovanje i naš dug prema ovo dvoje sjajnih ljudi a posebna čast je imati ih u svom timu" - rekao je predsednik AK Panonija, Saša Stojilović.

Aleksandar Dragojević, sportski direktor AK "Panonija" kaže da su  Željko i Ljilja dugogodišnji ambasadori naše zemlje, humanitarci i sportski radnici, koji su u velikoj meri doprineli popularizaciji zdravog načina života, bavljenja sportom ali i oraganizacijom trka i dovođenjem velikog broja trkača u grad Pančevo.

"Baš iz tih raazloga UO AK PAnonija je i doneo odluku da započne organizaciju seriju uličnih i Trail trka u protekloj godini u kojoj je učestvovao veliki broj dece i rekreativaca. Velika želja uprave kluba je da se naredne godine kroz sportske projekte u 2022. godini nađe prostora za organizaciju polumaratona il maratona u gradu Pančevu a naročito kada se u klubu nalaze članovi poput Ljiljane Tasić i Željka Zeljkovića", rekao je Dragojević.

 

Eto i ja u klubu 100 maratona kao 22. član sa najvećim srpskim maratoncima. Prvi maraton sam istrčao 27.6.2015. u Novom...

Posted by Željko Zeljković on Sunday, January 16, 2022


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.