Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Američki fudbal: Vukovi idu po titulu, Veprovi brane tron - | K-013 Portal

Američki fudbal: Vukovi idu po titulu, Veprovi brane tron

americki fudbal, banat bulls

Tokom vikenda igra se plej-of Prve lige Srbije u američkom fudbalu, a u nedelju prvom polufinalu igraju Banat Buls i Kragujevac Wild Boarsi, dok će u drugom meču snage odmeriti Vukovi i Plavi zmajevi.

Posle sedam kola poznati su svi učesnici polufinala koja će odlučiti ko će se boriti za titulu u "Serbian Bowl XVI", koji će se igrati prvi put od 2019. godine i finala u Kragujevcu.

Vukovi će imati prednost domaćeg terena i bili su ubedljivi u pet mečeva, dok je večitog rivala Divlje veprove savladao sa jednim poenom razlike u gostima, u uzbudljivoj utakmici koja je odlučena u poslednjoj akciji.

Vukovi traže prvu pobedu u Serbian Bowl još od 2014. godine, a ukupno osmu.

Gradski rivali Plavi zmajevi završili su sa skorom 3-3, međutim beogradski tim odigrao je dve veoma dobre utakmice protiv Banata i Kragujevca i u oba meča imali su šanse da dođu do pobede.

Utakmica se igra u nedelju od 17.30 časova na stadionu IMR u Rakovici.

Veoma zanimljivo biće i u drugom polufinalu u kojem Banat Buls dočekuju branioce titule Kragujevac Wild Boars.

Ove dve ekipe odmerile su snage u poslednjem kolu na "Čika Dači" gde je Banat pobedom 40:34 obezbedio polufinalni duel na svom terenu.

Utakmica se igra u nedelju od 17 sati na Gradskom stadionu u Vršcu.

Veprovi brane niz od četiri uzastopno osvojene Serbian Bowl titule, a ujedno u plej-of ulaze jureći ukupno 10. jubilarnu titulu.

Polufinala će odlučiti da li ćemo u Serbian Bowl 11. put gledati večiti derbi, a svaka druga kombinacija u finalu bila bi premijerna.

Polufinale: nedelja: Banat Buls - Kragujevac Wild Boars 17 sati, SBB Vukovi - Blue Dragons Belgrade 17.30 sati.

(Tanjug)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.