Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Los Anđeles Remsi pobednici 56. Superboula - | K-013 Portal

Los Anđeles Remsi pobednici 56. Superboula

los andjeles remsi, superboul

Ekipa Los Anđeles Remsa osvojila je titulu u Nacionalnoj fudbalskoj ligi (NFL) pošto je sinoć na svom "SoFi" stadionu pobedila Sinsinati Bengalse sa 23:20, u 56. Superboulu.

Remsi su drugi put u istoriji podigli Lombardijev trofej, a do njega su stigli 85 sekundi pre kraja meča tačdaunom koji je postigao Kuper Kap koji je i poneo titulu najkorisnijeg igrača (MVP) Superboula.

Los Anđeles Remsi su bolje počeli meč, vodili su sa 13:3 početkom druge četvrtine, nakon što je Metju Steford pronašao Odela Bekama i Kapa za tačvaud, ali su Bengalsi nakon toga uzvratili.

Ti Higins je uhvatio tačdaun i smanjio na 13:10, a uledio je veliki udarac za Remse pošto su ostali bez Bekama koji je u drugoj četvrtini povredio koleno.

Tim rezultatom se otišlo na odmor, da bi Bengalsi tačdaunom Higinsa i fild golom Evana Mekfirsona u trećoj četvrtini preokrenuli rezultat na 20:13. Do kraja tog dela igre fild golom Meta Geja, Remsi su smanjili na 20:16.

Remsi su šest minuta pre kraja utakmice pri rezultatu 20:16 za Sinsinati krenuli u odlučujući napad, koji su minut i 25 sekundi pre kraja završili tako što je Steford bacio tačdaun ka Kapu za vođstvo od 23:20.

Usledio je potom poslednji napad Bengalsa, ali je Eron Donald zaustavio Džoa Buroua nakon čega je moglo da počne veliko slavlje Remsa koji su postali tek druga ekipa koja je osvojila Lombardijev trofej na domaćem terenu.

Metju Staford je utakmicu završio sa 26 uspešnih pasova iz 40 pokušaja, za 283 jardi. Imao je tri tačdaun pasa, ali i dve izgubljene lopte. Na drugoj strani, Džo Barou je imao 22 uspešna dodavanja iz 33 pokušaja za 263 jardi, a bacio je jedan tačdaun pas.

Prvi trener Remsa Šon Mekvej je sa samo 36 godina postao najmlađi trener koji je uspeo da osvojio Superboul.

U poluvremenu je održan tradicionalni muzički šou na kojem su ove godine nastupili Snup Dog, Dr Dre, Eminem, Meri Džej Blajdž i Kendrik Lamar.



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.